Fobie dag

Voor mensen die er zelf geen last van hebben, is het vaak onbegrijpelijk dat je helemaal in paniek kunt raken door zaken als hoogtes, spinnen, slangen, tunnels, bruggen, kleine ruimtes, muizen, wormen, naalden, vliegen, (on)diep water, ...

Je kunt je wel boos maken over je fobie of aan jezelf gaan twijfelen, maar dat lost je fobie niet op. Tijdens de NLP Practitioner opleiding besteden we een dagdeel aan dit fenomeen. Binnen NLP bestaan er namelijk een aantal zeer krachtige technieken om op zeer korte tijd een einde te maken aan dergelijke problematiek.

Heb je een fobie en wil je meer weten over hoe die juist ontstaat en blijft bestaan, dan ben je welkom om dit dagdeel. Enige voorwaarde om te kunnen deelnemen is dat je bereid bent om samen met een van de deelnemers aan de slag te gaan met die fobie. Weet dus dat het risico bestaat dat je zonder fobie terug naar huis gaat.

Om deel te nemen aan deze workshop, klik hieronder op de knop "Inschrijven". We contacteren je dan even om na te gaan of het in jouw geval wel degelijk over een enkelvoudige fobie gaat en bezorgen je verderalle praktische details.

 

De eerstvolgende fobie-dag gaat door op:

donderdag 7 augustus 2014

 

Deelname aan deze workshop is gratis.

 

Inschrijven

Workshops

In een workshop gaan we aan de slag met een bepaald onderwerp. De workshops zijn letterlijk wat de naam doet vermoeden: het zijn werksessies rond dat thema. We blijven dus grotendeels weg van theorie, maar zorgen voor de nodige praktijkervaring en interactie.

Afhankelijk van het thema en de opzet van de workshop kan dit een eendaagse workshop zijn, of een workshop die loopt over meerdere dagen of avonden.

 

Kijk in de kalender voor de geplande workshops.

NLP in 1 dag

Een pak mensen hebben al wel eens van NLP gehoord en willen er wel meer van weten, maar meteen een volledige opleiding volgen gaat dan soms wat ver.

Omdat meestal dan het enige alternatief een boek lezen is, maar NLP nu net iets is wat je best kan ervaren om te weten wat het is en of je er iets mee kan, is dit een volledige dag waarin je op een leuke manier kan kennismaken met NLP.

Deze dag is de perfecte laagdrempelige manier om te ontdekken wat je met NLP kan doen. In tegenstelling tot wat vaak gebeurt, gebeurt dat door de theoretische achtergrond achterwege te laten en meteen aan de slag te gaan met concrete inzichten en technieken.

Je leert:

  • Hoe je als NLP-er naar de zaken kijkt
  • Enkele basistechnieken waarmee je kan ingrijpen op negatieve gevoelens en waarmee je positieve gevoelens kan versterken
  • Fundamentele inzichten in enkele taalpatronen
  • Hoe je goede taalpatronen kan herkennen en gebruiken in je leven
  • Hoe ons brein omgaat met tijd
  • ...

 

Praktisch

Kostprijs

Deelname aan deze workshop kost €95,- incl 21% BTW (€78,51 excl BTW).

Locatie

Adiante bvba - Kwamol 44 - 3945 Ham (BE)

Trainer

Gert Govers

Data

De volgende workshops staan gepland op:

13 september 2014

25 januari 2015

De dag start telkens om 10u00 en eindigt omstreeks 17u00.

Het totaal aantal effectieve lesuren is 6,25u.

 Inschrijven

Workshop "Een andere kijk op emoties"

Voor mensen die willen leren hoe ze op eigen kracht meer grip op hun emoties kunnen krijgen is er deze workshop-reeks van drie avonden.

Ieder mens beleeft diverse emoties op zijn of haar eigen manier. En gelukkig maar, want zonder emoties zou het leven waarschijnlijk maar eentonig zijn. Als het echter gaat om emoties die blijvend een negatieve impact op je leven hebben, is het waarschijnlijk beter om er snel iets aan te doen.

In deze workshop leer je enkele belangrijke NLP-technieken waarmee je direct deze zaken aanpakt zonder het verleden te analyseren en zonder je verhaal te hoeven doen. Of het nu gaat om negatieve gevoelens, slechte herinneringen, piekeren of wat dan ook: je leert hoe dit te stoppen, te neutraliseren en te vervangen door goede gevoelens, fijne vooruitzichten en positieve gedachten.

Het is namelijk niet alleen belangrijk om de negatieve patronen te stoppen, maar ook om betere patronen ervoor in de plaats te zetten. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je onbewustzijn zelf een nieuw negatief gevoel opzoekt. De meeste mensen zijn namelijk heel goed in zich slecht voelen, maar heel slecht in zich goed voelen.

Naast het stoppen van negatieve gevoelens, beelden en gedachten, gaan we dus ook aan de slag om te leren goede gevoelens, positieve beelden en fijne gedachten op te wekken.

 

In de loop van de 3 avonden krijg je inzicht in hoe deze patronen ontstaan, maar belangrijker nog: met de technieken die je aangeleerd krijgt, zorg je er zelf voor dat je de negatieve patronen doorbreekt en vervangt door betere, positievere en meer doeltreffende patronen. Daardoor zal je merken dat het steeds gemakkelijker wordt om je goed te voelen, rustig te blijven, meer zelfvertrouwen te hebben enz.   De technieken die je er leert zijn bedoeld om diverse ongewenste emoties zoals boosheid, verdriet, angst, onzekerheid, stress, enz. te stoppen.

 

De meeste van deze emoties zijn een soort van overlevingsmechanismen in ons brein. Om wat voor reden dan ook worden deze mechanismen te vaak of te heftig geactiveerd. Dit is als het ware een patroon in ons brein geworden.

 

Het resultaat van de workshop is dat je in staat zal zijn in te grijpen op negatieve emoties die momenteel nog een rol spelen in je leven en dat je technieken op zak hebt om je beter te wapenen tegen eventuele moeilijke situaties die je ooit in je leven nog kan tegen komen. Je zal met een positiever gevoel in het leven staan en de teugels van je eigen leven terug meer zelf in handen hebben.   

 

Belangrijk om weten is dat er tijdens de workshop niet zal ingegaan worden op eventuele specifieke emoties of gebeurtenissen die bij jou actueel zijn. Je kan deze inzichten en technieken perfect aanleren in alle discretie. Op zich is het zelfs beter om dat op deze manier te doen, maar dat wordt in de loop van de workshops allemaal duidelijk.

 

Praktische informatie

Kostprijs

Het tarief voor deze workshopreeks van 3 avonden is €95 incl. BTW (€78,51 excl BTW).

Locatie

Kwamol 44 - 3945 Ham (BE)

Data

8, 15 en 22 september.

Telkens van 19u30 tot 22u00.

Totaal aantal lesuren: 7,5

 

 

Inschrijven

 

 

U bevindt zich hier: Home Particulier NLP Workshops